Overnatting

Nevlunghavn Gjestgiveri har en lang og interessant historie.

Book en natt hos oss i dag!

Rom prydet med historisk sus

Nevlunghavn er et sted med enormt mye historie og med en rekke innbyggere «Havninger» som i generasjoner har hatt tilhørighet og kjærlighet for nærområdet sitt. De har hjulpet oss med å trekke historien opp og frem og nå pryder historien hvert eneste rom på vårt gjestgiveri. Rommene våre er fylt med kortreist design og velværeprodukter som er inspirert av nærområdet.

Tilknytning til nærområdet

Alle rommene har ulike romnavn med ulike stedsnavn tilknyttet gjestgiveriet og området rundt. Dette er stedsnavn havningene har tilhørighet til og som de har et nært forhold til. Moren til Njål, eieren av Gjestgiveriet har hjulpet oss med navn og bilder som skal fortelle historien rundt stedsnavnet på rommet. Slik at gjestene som bor på rommet for et forhold til stedet på sin måte og kan med det føle seg ekstra hjemme her hos oss.

En opplevelse av luksus og velvære

Rommene våre er fylt med nøye utvalgte kvalitetsprodukter for at du, som gjest, skal få en følelse av å komme hjem. Vi ønsker å gi våre gjester den beste opplevelsen. En opplevelse av luksus og velvære med et hint av hjemmefølelse. For å sørge for dette har vi dynene, putene og sengetøyet fra Halvor Bakke sin beste kvalitet. Dyna lager en deilig lyd i det man legger den over seg, hodet synker deilig ned i puta når man treffer den og sengetøyet gir deg den siste silkemyke prikken over i-en.

Nydelige, lokalproduserte velværeprodukter

Hotelldirektøren vår produserer nydelige velværeprodukter som følger med på rommene. Duftpinner som setter standarden på atmosfæren, duften av sjampo, balsam og body lotion som gir den ekstra lille duften av velvære. Lukter inspirert av nærområdet, som skaper ro og avslapping.