Noe nytt og noe gammelt….

Etter nyttår fortsetter oppussingen smått og vi ser frem til et ferdig oppusset gjestgiveriet med nytt liv.

Spisesalen
Taket i spisesalen har vært første prioritet å få fikset til gjenåpningen. Denne salen har vært preget at dårlig akustikk og det har vært mye problemer rundt lydstøy med mange folk i rommet. Her har vi satt inn et tak som trekker til seg lyd og som fungerer som lyddemper i rommet. Det er helt utrolig stor forskjell her, og vi er superfornøyde med valget av tak og jobben som ligger i det av håndverkerne. Dette har blitt et helt annet rom, hvor det ikke er problem å huse mange mennesker. Vi ser virkelig frem til å ta imot gjestene i dette rommet. 

Peisstua
Peisstua har fått nytt liv. Dette er husets sjel på mange vis. Dette er et rom som har huset mange generasjoner og som byr på en nydelig atmosfære. Rommet var slitent ved overtagelse, så vi har pusset det opp i samme stil for å holde på atmosfæren. Det har blitt lysere, eikegulvet har fått nytt liv av sliping og det har blitt gjort en fantastisk jobb her. 

Kaiastua
Kaiastua som er en liten selskapstue å trekke seg tilbake i, har ikke blitt pusset opp foreløpig, men der vil det bli pusset opp etter nyttår. Dette er et rom som har mye sjel og hvor de mindre og intime selskapene vil foregå. For gjester skal dette være et rom man kan trekke seg tilbake i og nyte ro og en kopp te i nydelig atmosfære. 

Rommene 
Har fått et lite løft, men skal pusses opp over nyåret. Vi har dratt frem historien på rommene, slik at gjestene våre skal få en følelse av all historien og sjelen som ligger i veggene her. 

Etter nyttår fortsetter oppussingen smått og vi ser frem til et ferdig oppusset gjestgiveriet med nytt liv.