Ledige stillinger

Vi søker en servitør til en 60% stilling Nevlunghavn Gjestgiveri søker servitør Stillingstittel 60% stilling, med mulighet for mer Frist snarest Ansettelsesform Deltidsansatt, 60% Trives du med å skape gode opplevelser for gjester og kollegaer i en travel og varierende arbeidsdag Nevlunghavn Gjestgiveri har en nydelig beliggenhet i Nevlunghavn. Et nydelig sommerparadis, som skifter drakt […]

Vi søker en servitør til en 60% stilling

Nevlunghavn Gjestgiveri søker servitør

Stillingstittel 60% stilling, med mulighet for mer

Frist snarest

Ansettelsesform Deltidsansatt, 60%

Trives du med å skape gode opplevelser for gjester og kollegaer i en travel og varierende arbeidsdag

Nevlunghavn Gjestgiveri har en nydelig beliggenhet i Nevlunghavn. Et nydelig sommerparadis, som skifter drakt på vinterhalvåret, men med sin fine sjarm hele året- uansett tid. Vi har nylig tatt over og pusset opp gjestgiveriet og gitt det et nytt liv. Vi er stolt av vår arbeidsplass og derfor er vi svært opptatt av godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer og gode forhold som gir dette huset den servicen og eierskapet den trenger. Nevlunghavn Gjestgiveri har både restaurant, konferanse og overnatting. Gjestgiveriet består av 15 unike rom, 2 spisesaler og en hyggelig liten stue som er perfekt til konferanse eller mindre samlinger. Gjestgiveriet er et sted mange lokale og tilreisende har en stor tilknytning til og vi er svært opptatt av å ta godt vare på alle våre gjester. Nye og gamle.

I denne forbindelsen søker vi etter en engasjert og dyktig servitør som er ansatt 60%, med mulighet for mer. Oppstart etter avtale. Søknader vil bli vurdert fortløpende og ansettelse kan gjøres før søknadsfrist for rett kandidat.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

Planlegging og gjennomføring av bar- og restaurantservering

Servering av kurs- og konferanselunsjer, à la carte og bankettmiddager.

Skape en hyggelig atmosfære for våre gjester og yte best service

Diverse forefallende oppgaver i restaurant og bar. Huset er lite og vi trenger derfor noen som også kan være fleksible med ulike oppgaver knyttet til restaurant og overnattingsdelen.

Hva vi forventer av deg:

– Erfaring innen restaurant.
– Strukturert og målrettet med stå på-vilje
– Evne til å håndtere «mange baller i luften»
– Genuint opptatt av å gi gjestene en unik serviseopplevelse
– Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk – både skriftlig og muntlig
– Effektiv og arbeidsom
– Håndterer svært travle dager og perioder
– Finner arbeid og ser muligheter på rolige dager
– Tilegne deg eierskap til gjestgiveriet, slik at du ser stedet med øyne for bedringer, fine ting og stolthet.

Hva du kan forvente av oss:

Dette er en spennende og utfordrende stilling som byr på utviklingsmuligheter. Du får jobbe med erfarne mennesker som har drevet med restaurant i mange år. Her kan du lære og utvikle deg og utfordre deg selv. Vi kan tilby en variert arbeidshverdag med høyt tempo og perioder med svært rolige dager. Hos oss får du muligheten til å skape gylne øyeblikk i møte med våre gjester fra mange ulike kundegrupper. Gjestgiveriet er intimt og har en lang historie, som knytter folk tett opp til stedet. Så man får en arbeidsplass som er elsket av mange og som gjør atmosfæren svært god. Du starter med en 60% stilling som kan utvikle seg til mer i travle sesonger.

Om arbeidsgiveren

Nevlunghavn Gjestgiveri ble etablert i 1926, og har siden den gang hadde en rekke drakter. Med ny eier og nye drivere siden september, har vi jobbet hardt for å gi gjestgiveriet den drakten som er fortjent!

Nevlunghavn Gjestgiveri har en nydelig beliggenhet i Nevlunghavn. Vi er en gjeng med nytenkende personer, som hele utfordrer oss selv på nye ting og utfordringer. Vi tilbyr gode vilkår, slik at du som arbeidstaker har en sikker arbeidsplass å komme til. Vi skal få til noe spesielt i Nevlunghavn- er du den vi søker for å få til dette?

Ta kontakt med oss per mail: anita@nevlunghavn-gjestgiveri.