Kontakt

Gjestgiveriet med lang og interessant historie.

Booking av overnatting eller andre henvendelser

Telefon

331 88 150

Kontakt

Send epost

Adresse

Brunlanesveien 1500

Sted

3296 Nevlunghavn

Overnatting

Nevlunghavn Gjestgiveri har en lang og interessant historie. Her har det vært husa badegjester helt tilbake til 1920-tallet. Badegjester som har reist langveisfra og lokale støttespillere som har hatt sine mange år her i flere generasjoner. Vi har samlet sammen mye av historien til gjestgiveriet, for å gi det nytt liv gjennom et mer moderne uttrykk.

Grupper / Eventer

Nå er julen rett rundt hjørnet og tiden for å samles er her. I den forbindelse har vi satt sammen retter, drikke og atmosfære for å skape en opplevelse for alle som er innom hos oss. Vi har tatt med oss historien til Gjestgiveriet og flettet det inn i nye tider og nye uttrykk. Vi elsker å samle mennesker for å skape en opplevelse utenom det vanlige.

Bordreservasjon

Vinter kan være lang og mørk, men vi ønsker å lyse den opp. De kalde månedene er til for å samles, observere, være tilstedet, ta seg tid til god mat, god drikke og gode mennesker man har rundt seg. I de fleste sammenhenger er et måltid viktig. Et måltid for oss er et øyeblikk hvor vi ønsker å skape en opplevelse.